Loader

Over Ester

Haar hart gaat sneller kloppen van creatieve projecten, theater en culturele evenementen. Produceren en organiseren zit haar in het bloed. Ga je met haar in zee dan kun je rekenen op een enthousiaste matchmaker. Op haar kun je bouwen. Zij is een creatieve generalist. Ester houdt van het leven, maakt muziek, geniet en deelt haar geluk graag met anderen.

IMG_20200216_133915967

Als 3-jarige stal ze de show op haar driewieler tijdens de wielerronde in de Jordaan. Toen ze 10 jaar oud was stond ze op het podium van de Speelweek en playbackte Madonna.

Je kunt Ester hebben gezien in meerdere toneelvoorstellingen of in acts van o.a. Toneelvereniging de Hucht die zij in 2001 oprichtte met een aantal andere enthousiaste medespelers. Zij was te zien al presentator van vele talentenjachten en de regionale voorronde van de nationale voorleeswedstrijd. Zij opende als ladyspeaker het vernieuwde centrum van ‘haar stad’ Rhenen. Ze acteerde als gemeente beambte uit de jaren vijftig vanuit een kazemat tijdens een herdenkingswandeling “Gebeurtenissen op de Grebbeberg ”, was levend standbeeld in de etalage van de Hema, presenteerde meerdere Cultureel Cafe’s en verschillende kerstfairs. Ze was te zien als bruid tijdens de opening van de open monumentendag 2019 te Rhenen en is te zien op het scherm bij de Canon Nederland in het Openluchtmuseum te Arnhem.